lørdag 15. august 2009

Kirsten Sand -kurs 09

Frys, esel, varulv, president, daglige prixturer, "dansere" -diskusjoner, fiolinkassebrev, sjokolade, tegnefilmer og all slags annet underholdende tull. Masse fiolinspilling, improvisering, øving og lytting. I år klarte jeg alt på alle sangene. Det er første gang. Og viktigst av alt, spilleglede. SpilleGLEDE.
Starta KS 09 dagen før det egentlig begynte, med en spilletime hos Malfred. Der spilte vi gjennom alle sangene vi skulle spille, hvilket ble mitt aller første møte med en rekke morsomme sanger som jeg egentlig gjerne skulle øvd på før kurset siden de var så morsomme å spille.
I år forlenga vi KS med en dag etter kurset også. En hel gjeng samla seg i drømmehuset til Nina etter en tur på byen etter konserten, hvor vi spiste pizza, lekte, spilte kårt, snakka, laga oversvømmelse på luksusbadet under boblebad, og lo av Helge på ukm.no.
Konsert og huskonsert gikk bra, lærte en hel del i år og er mer enn klar for å øve framover. Fikk en fin plass i orkesteret, satt sammen med russiske Marina hvilket også var veldig gøy. På andre siden satt Ingeborg og Ingeborg, noe som ikke gjorde saken verre akkorat. Forøvrig bør det tas med at Lene/Michael Jackson ikke er like kul lengre, og at hunden til Ingeborg 2 er kjempesøt.
Ingeborg 1, Gjertrud, (Eivind,) Helge & Marina

S-S-S-S-S-S -intern humor på høyt nivå, rett og slett en uke av høy kvalitet.

Kammermusikkgruppa (over og under) merk spilleglede!

Power to the people!

3 kommentarer:

  1. S-S-S-S-S-S -intern humor var ikke gøy. Ellers var det den beste uka i sommerferien! Kom på BYSO alle sammen!!
    - sunniva.

    SvarSlett
  2. S-S-S-S va d beste! Untatt M-M-M-M-M, synes nesten den va bedre xD
    Men det va kule bilder fra årets hittil beste uke!

    SvarSlett
  3. Ja, M va nok like bra minst, men måtte skrive S for å mobbe en anonym Sunniva over her ;p

    SvarSlett