onsdag 25. november 2009

Ten Sing til Kviby

Idag dro Ten Sing til Kviby kirke for å synge på en ungdomskveld med masse lovsang og en fin andakt, også kveldsmat. Det hele starta med at bussen kom 3 kvarter for seint, men til gjengjeld fikk vi tidenes bussjåfør, Egil, som syntes buss-oppvarminga vår var fantastisk.
Så gjore koret en kjempejobb i kirka, sang knallbra og veldig rent og. Nei, sier ikke at vi bruker å synge surt, men skjelden synger så mange så rent i et kor hvor man synger av full hals, så ordentlig knallbra idag :) Underveis i møtet fikk vi i salen velge sanger som vi ville synge, så ble fin stemning i tidenes peneste kirke. Og, til slutt spiste alle sammen kveldsmat sammen.
Etterpå bærte vi trommene (to sånne store) ut og venta på bussen, og jammen endte ikke hele koret opp rundt Andreas og Bjarte som tromma i vei og sang "This little light of mine" av full hals, dèt var helt fantastisk gøy! Hoppe rundt i snøen og synge flerstemt av full hals med trommisser som gjorde jobben sin (og vel så det).
Til slutt var det buss hjem, eller til bedehuset. Vi sang hele veien hjem også, ikke like pent og vakkert hele veien. Sang alle melodi grand prix junior -sangene vi kom på og sånt. Fremdeles av full hals, selv om det ikke lengre betydde at det var særlig høyt. Helt på slutten av turen hadde alle vondt i halsen. Så kom vi til bedehuset, hvor vi visste at lagsmøtet var og hadde hatt kanelsnurrer, så hele gjengen trampa inn og sprang og gjømte seg til de skulle komme opp. Men så viste det seg at de ikke kom, så vi "lista" oss ned og stjal kanelsnurrer istedenfor.
Nei, for en gjeng sier jeg bare! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar